top of page

Bestel super fijne Aloe Vera producten via de link in onderstaand bericht.

Bijgewerkt op: 2 nov. 2019


Hi allen,


Ik ben een paar weken geleden een super leuke samenwerking aangegaan met Forever Aloe Vera Products, op natuurlijke basis. Via onderstaande link kun je online producten bestellen via mij. Waar ik zelf super blij mee ben is de Peach Aloe drank (reiniging van het lichaam), de lipbalm (super zacht!), zeep, gelly, lotion, scrub, deo, tandpasta, sunscreen, shampoo en ga ik straks het travel pakket bestellen voor NEW YORK.


Ook gebruik ik Forever Lite Ultra voor een heerlijke proteïne shake na het sporten. Slik ik omega 3 en neem ik af en toe een Arghi+ stik voor nog meer energie. Tot slot kan ik straks als de lente weer begint de Forever Bee Pollen nemen voor tegen de hooikoorts.


Een hele selectie aan alledaagse producten voor een healthy lifestyle.


Naast het bestellen van de Aloe Vera producten bieden ze bij de Forever Aloe Vera Company ook netwerkmarketing aan. Waarbij jij ook inkoopklant kan worden, je eigen webshop krijgt en naast je job meer geld kan verdienen. Benieuwd? Let ME know en ik leg het je uit!


Link webshop:

https://shop.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=NLD&language=nl&distribID=310002094753

37 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page